Μεγάλη νίκη Βασιλακόπουλου-Παπανικολάου και νομιμότητας!

cebcceb5ceb3ceaccebbceb7 cebdceafcebaceb7 ceb2ceb1cf83ceb9cebbceb1cebacf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf85 cf80ceb1cf80ceb1cebdceb9cebacebf
facebookipiccy image 5

Η νομιμότητα και η δημοκρατία νίκησαν και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, ορίζοντας εκλογές για τις 30 Μαΐου δια ζώσης.

Το 1962 ο Ηλίας Ηλιού είχε πει την ιστορική φράση «θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα», δεν απέχει και πολύ από το 2021, όπου η νομιμότητα, το καταστατικό, οι κανονισμοί και σε τελική ανάλυση η κοινή λογική θριάμβευσαν.

Απέναντι σε λογικές σαλταδόρου και πειρατείας, η προσωρινή διοίκηση του πρωτοδικείου της ΕΟΚ, με την παρουσία των εκπροσώπων του ΕΣΑΚΕ συνήλθε σε σώμα με ψήφους 11 και 1 λευκό. Δώδεκα μέλη ήταν παρόντα στην συνεδρίαση, όπως ρητώς και κατηγορηματικώς ορίζει το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Αρκούσαν και 11.

Πάντως, ούτε δέκα, ούτε εννιά… Κι επειδή κάποιοι ίσως επιχειρήσουν να ξαναμάθουν στον κόσμο του μπάσκετ αριθμητική, ε, το 12 είναι μεγαλύτερο από το 10, πόσο μάλλον από το 9.

Διότι 10 άτομα όλα κι όλα συγκεντρώθηκαν εν κρυπτώ το απόγευμα τη Δευτέρας και καταστρατηγώντας νόμους, κανονισμούς, καταστατικό, αλλά και… αριθμητική εξέλεξαν την διοίκηση των αχάριστων.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *