ΜΕΛΙSSES: Το νέο τραγούδι «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» κυκλοφορεί

cebcceb5cebbceb9sses cf84cebf cebdceadcebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9 cf80cebfcf8d cebdceb1ceb9 ceb7 ceb1ceb3ceaccf80
melisses 119973760

Οι ΜΕΛΙSSES μας ταξιδεύουν στα πιο μελωδικά μονοπάτια με μία αισθαντική μπαλάντα.

Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν τη νέα επιτυχία τους «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» και μας δίνουν μία πρώτη γεύση από τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζουν.

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας, κάθε τραγούδι του οποίου κατακτά το No. 1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και μετρά εκατομμύρια streams και YouTube views, μας ταξιδεύει ξανά στα πιο μελωδικά μονοπάτια με μία αισθαντική μπαλάντα.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ίδιες οι ΜΕΛΙSSES.

Το «Που ‘Ναι Αγάπη» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο εντυπωσιακό live του συγκροτήματος στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που πραγματοποιήθηκε στο ενεργειακό στέγαστρο του Κέντρου Πολιτισμού το προηγούμενο καλοκαίρι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Επίσης έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα μέσα από την πρώτη του μετάδοση από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες.

Το ερωτικό single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, θα μας «μαγέψει» και με εικόνα.

Το music video για το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» θα μεταδοθεί πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» που ετοίμασαν οι ΜΕΛΙSSES και θα προβληθεί αύριο, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Η προβολή του video θα γίνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και θα ξημερώνει η γιορτή των ερωτευμένων, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ