Με πιστοποιητικό εμβολιασμού στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

cebcceb5 cf80ceb9cf83cf84cebfcf80cebfceb9ceb7cf84ceb9cebacf8c ceb5cebcceb2cebfcebbceb9ceb1cf83cebccebfcf8d cf83cf84ceb7cebd ceb5ceb2
fashion show

Ο κορονοϊός έφερε νέα δεδομένα και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης! Φέτος όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για να μπορούν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις και τις εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, φέτος απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και είναι άνω των 16 ετών. Για επισκέπτες ηλικίας 16 ετών και κάτω, απαιτείται αρνητικό τεστ αντιγόνου ή PCR στην Covid-19. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια εικονικών, υβριδικών και περιορισμένων με φυσική παρουσία εκδηλώσεων η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ελπίζει να επιστρέψει στη σωστή πορεία ακολουθώντας τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, της πόλης και της πολιτείας της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών. Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) και την IMG, σημειώνοντας ότι όλοι οι σχεδιαστές που διοργανώνουν επιδείξεις μόδας φέτος πρέπει να επιβάλουν αυτήν την απαίτηση για τον εαυτό τους και την ομάδα τους.

Καθώς η μετάλλαξη «Δέλτα» του κορονοϊού εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλη τη χώρα οι αρχές στις ΗΠΑ ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν. Οι αρχές της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι είναι απαραίτητο πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της Covid-19 για την είσοδο των πολιτών σε γυμναστήρια, εστιατόρια και άλλες δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα από τις υπηρεσίες Υγείας, περίπου το 55,2% των κατοίκων της Νέας Υόρκης έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Οι σχεδιαστές Christian Siriano, Moschino, Michael Kors και το brand Coach είναι μεταξύ εκείνων που έχουν προγραμματιστεί να παρουσιάσουν τις συλλογές τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σχεδιαστές θα είναι υπεύθυνοι για την τήρηση της απαίτησης από προσωπικό, μοντέλα, δημοσιογράφους και μακιγιέρ.

Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, διευκρίνισαν ότι θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για το μέτρο της χρήσης μάσκας προστασίας από την Covid-19.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ