Με self test και διπλή μάσκα ανοίγουν τα γυμναστήρια από τη Δευτέρα

cebcceb5 self test cebaceb1ceb9 ceb4ceb9cf80cebbceae cebcceaccf83cebaceb1 ceb1cebdcebfceafceb3cebfcf85cebd cf84ceb1 ceb3cf85cebccebdceb1

istockphoto 873988688

istockphoto 873988688

Με self test και διπλή μάσκα ανοίγουν τα γυμναστήρια από τη Δευτέρα

Ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα στο λιανεμπόριο εισηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων – Από 15 Ιουνίου καταργείται το όριο του 50% στις λαϊκές – Ένα άτομο ανά 15 τετραγωνικά μέτρα στις εκκλησίες – Δεν φαίνεται να αλλάζει το όριο των 100 ατόμων στις γαμήλιες δεξιώσεις

Από τη Δευτέρα 31 Μαΐου ανοίγουν τα γυμναστήρια με την υποχρέωση για τους αθλούμενους και τους εργαζόμενους να κάνουν ένα self test την εβδομάδα και να φορούν διπλή μάσκα ή μάσκα αυξημένης προστασίας.

Στα γυμναστήρια θα ισχύσει επίσης αυστηρό πρωτόκολλο ως προς τους υγειονομικούς κανόνες (ανοιχτά παράθυρα, κλειστό κλιματισμό κ.λπ.).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγείται επίσης στα καταστήματα λιανικού εμπορίου να επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, χωρίς ανώτατο όριο ανά κατάστημα.

Οι ειδικοί εισηγούνται επίσης από 15 Ιουνίου να καταργηθεί το όριο του 50% στις λαϊκές αγορές.

Επίσης, στις εκκλησίες η εισήγηση είναι να επιτρέπεται πλέον ένα άτομο ανά 15 τετραγωνικά μέτρα.

Μία ακόμη εισήγηση των λοιμωξιολόγων αφορά το όριο των 100 ατόμων στους γάμους και στη μουσική. Οι ειδικοί εισηγήθηκαν στην κυβέρνηση να μην αυξηθεί το όριο των ατόμων στις δεξιώσεις των γάμω, ενώ επιμένουν στην απόφασή τους να μην παίζεται μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα ανοίγουν με κανόνες τα υπαίθρια θέατρα για παραστάσεις και συναυλίες με μάσκες, αποστάσεις και πληρότητα 50%.

Στο «πρόγραμμα» -από την αρχή του Ιουνίου- είναι και η επανέναρξη των δεξιώσεων των γάμων και των βαπτίσεων με ανώτατο όριο τα 100 άτομα τα οποία ωστόσο έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *