Μητέρα εθισμένη στο σεξ: «Χρειάζομαι τους οργασμούς όπως οι άλλοι χρειάζονται το νερό»

cebcceb7cf84ceadcf81ceb1 ceb5ceb8ceb9cf83cebcceadcebdceb7 cf83cf84cebf cf83ceb5cebe cf87cf81ceb5ceb9ceacceb6cebfcebcceb1ceb9 cf84

ΞΗΚΜΗΓΞΘΚΜΥΓΘΤΚΘ

Μητέρα εθισμένη στο σεξ: «Χρειάζομαι τους οργασμούς όπως οι άλλοι χρειάζονται το νερό»

Η 33χρονη δηλώνει πάντως επιλεκτική όσον αφορά την επιλογή των συντρόφων της

Η Τρέισι Κις είναι μητέρα δύο παιδιών από την Αγγλία και μιλάει ανοιχτά για τον εθισμό της στο σεξ και τον αυνανισμό. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «χρειάζεται τους οργασμούς όπως οι άλλοι χρειάζονται το νερό».

Απολαμβάνει να αυτοϊκανοποιείται έως και οκτώ φορές την ημέρα όταν δεν έχει κάποιον σύντροφο. Όταν είναι σε σχέση, η 33χρονη λέει πως αυτοϊκανοποιείται δυο με τρεις φορές την ημέρα.

Η Τρέισι, σύμφωνα με τη Daily Star, είπε στους αναγνώστες του blog της: «Συνειδητοποιώ ότι αυτό μπορεί να μοιάζει ως εξαιρετικά πολύ και πως πολλές γυναίκες ούτε καν θα ονειρεύονταν να το συζητήσουν ανοιχτά ή να το εξομολογηθούν. Αλλά έχουμε όλοι διαφορετικές σεξουαλικές ανάγκες σε διάφορες περιόδους της ζωής.

Πιστεύω ότι αν δεν λάβω ευχαρίστηση τη νύχτα, δεν θα μπορώ να χαλαρώσω και να κοιμηθώ ήρεμα καθώς έχω σεξουαλική ένταση που με κρατά σε εγρήγορση όπως όταν πίνει κανείς καφέ ή ένα ενεργειακό ποτό».

Μάλιστα η Τρέισι βλέπει κάποιες φορές και πορνό την ώρα που αυνανίζεται, μια συνήθεια που έγινε πιο έντονη στη διάρκεια του lockdown, σύμφωνα με την ίδια: «Η συνήθειά μου να βλέπω πορνό αυξήθηκε με την πανδημία, μπορεί να δω ως και τρεις φορές την ημέρα».

2 Screen Shot 2021 03 15 at 14 49 38

«Ξέρω ότι προκαλεί προβλήματα αλλά είναι δύσκολο να αντισταθείς όταν εργάζεσαι από το σπίτι και το lockdown δεν σε αφήνει να συναντήσεις φίλους και οικογένεια».

Καθώς η fitness influencer μιλάει ανοιχτά για το σεξ, ορισμένοι υποθέτουν πως κοιμάται με διάφορους άντρες χωρίς να το υπεραναλύει. Εκείνη όμως επιμένει πως η αλήθεια είναι διαφορετική.

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι οι εθισμένοι στο σεξ κοιμούνται με τον οποιονδήποτε στη στιγμή. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, είμαι επιλεκτική. Είμαι εθισμένη στον οργασμό και κοιμάμαι μόνο με συντρόφους με τους οποίους έχω μια σχέση αφοσίωσης», τόνισε.

Στο blog της σημείωσε: «Δεν αναζητώ άλλους συντρόφους, δεν απατώ, δεν αυτοϊκανοποιούμαι σε παράξενα μέρη και δεν νιώθω ότι με ελέγχει, απλώς φροντίζω τις σεξουαλικές μου ανάγκες αν ένας σύντροφος δεν το κάνει – κάτι που πιστεύω ότι ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους που αυνανίζονται».

1 cykissdotcom 154842032 256551999357298 1346337574137138452 n

Πηγή : aera.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *