Μητέρα μικρής Αναστασίας: «Eύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να βλέπω και πάλι το χαμόγελο σου»

cebcceb7cf84ceadcf81ceb1 cebcceb9cebacf81ceaecf82 ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf83ceafceb1cf82 ecf8dcf87cebfcebcceb1ceb9 cf84cebfcf85

Untit4636434364633led

Untit4636434364633led

Πριν από λίγο καιρό, η 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλάκη, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Με τη στήριξη του κόσμου, η μικρή βρέθηκε στο Χιούστον του Τέξας για να λάβει μια πολύ εξειδικευμένη θεραπεία που μπορεί να της χαρίσει το προβάδισμα στον δύσκολο αγώνα της με την επάρατη νόσο.

Από την αρχή της περιπέτειάς της στάθηκαν δίπλα στη μικρή οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς της, ενώ πρόσφατα μάθαμε από την θεία της Έρρικα Πρεζεράκου πως η θεραπεία της Αναστασίας, παρόλο που έχει ακόμη πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της, πηγαίνει καλά.

Εχθές η μητέρα της, με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας, δήλωσε σε ανάρτησή της στο Facebook πόσο πολύ θαυμάζει την κόρη της ευχόμενη του χρόνου τέτοια μέρα να ξαναδεί το χαμόγελό της:

«Αυτό το πλάσμα, χωρίς να είναι ακόμη γυναίκα, έχει καταφέρει να έχει τον θαυμασμό μου όσο καμία άλλη γυναίκα στον κόσμο. Διότι διαχειρίζεται αυτό που της συμβαίνει με αγάπη και δύναμη και γι’ αυτο και πιστεύω τόσο πολυ σε αυτήν. Κοριτσάκι μου πεντάμορφο και γλυκό εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να βλέπω πάλι το πανέμορφο χαμόγελο σου…»

Αυτό το πλάσμα ,χωρίς να είναι ακόμη γυναίκα ,έχει καταφέρει να έχει τον θαυμασμό μου όσο καμία άλλη γυναίκα στον…

Posted by Prezerakou Xenia Dharam Atma on Monday, March 8, 2021

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *