«Μια Νύχτα Θέλω Μόνο»: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

cebcceb9ceb1 cebdcf8dcf87cf84ceb1 ceb8ceadcebbcf89 cebccf8ccebdcebf cebf cebdceb9cebaceb7cf86cf8ccf81cebfcf82 cebacf85cebacebb
nikiforos 15615348107

Ακούστε το νέο τραγούδι του Νικηφόρου.

Ο Νικηφόρος «μια νύχτα θέλει μόνο» για να κάνει την επιτυχία.

Λίγο καιρό μετά την επιτυχία «Πες», ο πιο ανατρεπτικός ερμηνευτής της γενιάς του έρχεται να βάλει την υπογραφή του με το απόλυτο up-tempo single αυτού του χειμώνα.

«Μια Νύχτα Θέλω Μόνο», τραγουδά ο Νικηφόρος στη νέα κυκλοφορία του για την οποία δεν υπάρχει κανένα ίχνος αμφιβολίας ότι θα προστεθεί στον κατάλογο των μοναδικών επιτυχιών του.

Τη μουσική και τους στίχους του single «Μια Νύχτα Θέλω Μόνο» υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, αντίστοιχα, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει για ακόμη μία φορά.

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου αποκτά είναι με τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και μεταφέρει το θεατή σε ένα ξέφρενο πάρτι για… μία νύχτα μόνο, όπου η διάθεση χτυπάει κόκκινο.

«Μια νύχτα θέλω μόνο από σένα, να δεις που εμείς οι δυο θα γίνουμε ένα / Μια νύχτα θέλω μόνο και σταματάω το χρόνο εδώ / Μια νύχτα θέλω να μου δώσεις, σου υπόσχομαι πως δε θα μετανιώσεις / Μια νύχτα θέλω μόνο για αυτό το βλέμμα σου λιώνω και ζω…», τραγουδά ο Νικηφόρος.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων και sold-out εμφανίσεών του στο «Vodoo Club» στο Γκάζι, ενώ κάθε Σάββατο τον απολαμβάνουμε στο τηλεοπτικό σόου του «Just The 2 Of Us».

Το νέο single του Νικηφόρου με τίτλο «Μια Νύχτα Θέλω Μόνο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

[embedded content]

ΠΗΓΗ