Μια σύντομη ματιά στο gameplay του Lord of the Rings: Gollum

cebcceb9ceb1 cf83cf8dcebdcf84cebfcebcceb7 cebcceb1cf84ceb9ceac cf83cf84cebf gameplay cf84cebfcf85 lord of the rings gollum
lotr gollum peek

Αν και στην έντυπη έκδοση το Gollum δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός χαρακτήρας, η ευφυής ερμηνεία του Andy Serkis στην κινηματογραφική εκδοχή, το καθιέρωσε ως cult μορφή. Τόσο πολύ, που πλέον αποκτά το δικό του videogame από τη Daedalic Entertainment. Όλοι οι fans ανυπομονούμε να παίξουμε, όμως αυτό δεν θα γίνει πριν από το 2022. Έτσι προς το παρόν προσπαθούμε απλά να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες γι’αυτό. Ένα νέο sneak peek trailer, δείχνει κάποιες σκηνές από τις περιπέτειες του Gollum στη Mordor.

[embedded content]

Όπως είναι λογικό, αφού το Gollum δεν έχει μαχητικές ικανότητες ούτε οπλισμό, το gameplay φαίνεται να επικεντρώνεται στο stealth και στο platforming, όπως και στη βοήθεια κάποιων ευκαιριακών συμμάχων. Βέβαια απέχουμε πολύ από το τελικό προϊόν, και έτσι μέχρι τότε ελπίζουμε να μας επιτραπεί η χρήση κάποιων μικρών όπλων ή ακόμα και environmental kills. Εκτός αυτών, το gameplay θα περιλαμβάνει και τη λήψη ηθικών αποφάσεων, δίνοντας μία πιο adventure / RPG νότα. Με δεδομένο ότι ο Tolkien δεν έχει περιγράψει την περίοδο του Gollum στη Mordor, τόσο εκτενώς όσο των άλλων χαρακτήρων, υπάρχει μεγάλο περιθώριο δημιουργικότητας. Έτσι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τόσο γνωστούς χαρακτήρες, όσο και πρωτότυπους, σε φάση «άγνωστες ιστορίες».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *