Μιχάλης Ιατρόπουλος για τη Φάρμα: «Δεν μπήκα να κάνω τον ωραίο»

cebcceb9cf87ceaccebbceb7cf82 ceb9ceb1cf84cf81cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cf86ceaccf81cebcceb1 ceb4ceb5cebd
mixalis iatropoulos 2

«Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ», λέει ο πρώην παίκτης της Φάρμας Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης της Φάρμας, Μιχάλης Ιατρόπουλος, με το νέο του γαλάζιο – μπλε μαλλί, έκανε live εμφάνιση από την Κρήτη, στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

Ο ηθοποιός με το γνωστό χιούμορ του εξήγησε το λόγο που πήγε στη Φάρμα. «Πήγα για να δουλέψω. Ούτε για να μαλώσω ούτε για να κάνω τον ωραίο. Ευχαριστώ την παραγωγή που με διάλεξε», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Ασχολούμαι με θαλάσσια σπορ στο Κολυμπάρι και ημερήσιες κρουαζιέρες τώρα», είπε ο Μιχάλης στο Νίκο Μουτσινά, κάνοντάς του ανοιχτή πρόσκληση να πάει στην Κρήτη!

«Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γιατί εκείνη πετάει και εκείνος βρίσκεται στη γη», απάντησε ο Μιχάλης στην ερώτηση αν οι δυο τους είναι τελικά ζευγάρι ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ