Μνημόνιο Συνεργασίας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Υπουργείου Εσωτερικών

cebccebdceb7cebccf8ccebdceb9cebf cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83ceafceb1cf82 ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacebfcf8d ceb5cf81cf85ceb8

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Ε.Ε.Σ διευρύνει το πεδίο του ανθρωπιστικού έργου του και της προσφοράς του σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη, πάντοτε πιστός στις Αρχές του.

Ο σκοπός της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι διττός. Αφορά τόσο στην υγειονομική κάλυψη επειγόντων περιστατικών σε πανελλαδικό επίπεδο, με την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε εκδηλώσεις, συναυλίες, πολιτιστικά δρώμενα του Υπουργείου Εσωτερικών, όσο και στη βελτίωση της αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων στο πεδίο του μεταναστευτικού, αλλά και της πανδημίας.

YPES1

Ό Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, αναφερόμενος στην υπογραφή του Μνημονίου, ανέφερε ότι «Η συνεργασία του Ε.Ε.Σ με το υπουργείο Εσωτερικών βασίζεται σε κοινές αντιλήψεις αρχών και θέσεων σε θέματα ανθρωπισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *