Μουσικές προτάσεις για παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση από τον Dave Ghrol

cebccebfcf85cf83ceb9cebaceadcf82 cf80cf81cebfcf84ceaccf83ceb5ceb9cf82 ceb3ceb9ceb1 cf80ceb1ceb9ceb4ceb9ceac cf80cebfcf85 cebaceaccebd

Προτάσεις για μουσική έμπνευση στα παιδιά.

Ο Dave Ghrol των Foo Fighters μίλησε για τις εμπειρίες του από την τηλεκπαίδευση των παιδιών του κατά τη διάρκεια πανδημίας του κορονοϊού.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος της ροκ έδωσε συνέντευξη μέσω διαδικτύου στο «BBC Breakfast» για την προώθηση του νέου άλμπουμ «Medicine At Midnight» των Foo Fighters, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Dave Ghrol, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με την εκπαίδευση κατ’ οίκον.

«Τα παιδιά μου ξέρουν ποιος είμαι, εντάξει; Δεν θα έρχονταν σε μένα για κάτι ακαδημαϊκό – απλά δεν το κάνουν», απάντησε ο ιδρυτής των Foo Fighters.

Foo Fighters

«Θα μπορούσα να είμαι εμψυχωτής, θα μπορούσα να κάνω ένα υπέροχο πρωινό και θα μπορούσα να τα κάνω να χαμογελούν πριν ξεκινήσουν τη μέρα τους, αλλά δεν με θέλουν απαραίτητα στα μαθήματα ιστορίας, δεν θέλουν απαραίτητα να βοηθήσω με την τριγωνομετρία», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Dave Ghrol κλήθηκε να προσφέρει «μουσική έμπνευση» στα παιδιά που τον παρακολουθούν στη Βρετανία και να προτείνει τρία άλμπουμ που πρέπει να ακούσουν.

«Καλά θα πρέπει να αποκτήσετε το “Sgt. Pepper’s [Lonely Hearts Club Band]” των Beatles», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζοντας ότι ο δίσκος «εξακολουθεί να έχει την ίδια απήχηση που είχε την ημέρα που κυκλοφόρησε».

Σε όσους φιλοδοξούν να γίνουν ντράμερ πρότεινε να πάρουν στα χέρια τους το «Back In Black» των AC/DC.

Η τρίτη πρότασή του ήταν το soundtrack της ταινίας «Saturday Night Fever».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ