Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου: Δυναμικό ξεκίνημα στο «Kremlino Stage»

cebccf80ceaccebccf80ceb7cf82 cf83cf84cf8ccebaceb1cf82 cebcceb5cebbceafcebdceb1 ceb1cf83cebbceb1cebdceafceb4cebfcf85 ceb4cf85
stokas alslanidou kremlino 1525142427

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου χαρίζουν δυνατές ερμηνείες και κάνουν τις καρδιές να χτυπούν.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησαν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους στο «Kremlino Stage» το βράδυ του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου και έδωσαν από την πρώτη κιόλας μέρα των εμφανίσεών τους το ανεξίτηλο μουσικό στίγμα τους.

Οι δύο καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του σπουδαία διαδρομή, χρόνια φίλοι, αποφάσισαν φέτος να ενώσουν τις φωνές και την αγάπη τους για τις live εμφανίσεις.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου δίνουν την υπόσχεση για μοναδικές βραδιές, βγαλμένες από την παντοτινή ανάγκη μας για ποιοτική διασκέδαση, στον όμορφο χώρο του «Kremlino Stage».

Η πρεμιέρα στέφθηκε με επιτυχία, δίνοντας την πρώτη γεύση από το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι δύο καλλιτέχνες, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του ταλαντούχου Γιάννη Δίσκου και πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς μουσικούς.

Τόσο ο καθένας ξεχωριστά, όσο και μαζί στη σκηνή σε υπέροχα ντουέτα, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου χαρίζουν δυνατές ερμηνείες και παρουσιάζουν διαχρονικά τραγούδια ειπωμένα «αλλιώς».

Καλλιτέχνες και κοινό γίνονται μία μεγάλη παρέα και γεμίζουν άπλετο συναίσθημα σε μία διαδρομή που είναι αμφίδρομη.

Κάθε Σάββατο βράδυ, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου κάνουν τις καρδιές να χτυπούν δυνατά και μουσικά στο «Kremlino Stage» (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς) μέχρι το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ