Μπάχαλο με τις μετακινήσεις προς Σαλαμίνα: Γύρισαν πίσω τους επίδοξους εκδρομείς

cebccf80ceaccf87ceb1cebbcebf cebcceb5 cf84ceb9cf82 cebcceb5cf84ceb1cebaceb9cebdceaecf83ceb5ceb9cf82 cf80cf81cebfcf82 cf83ceb1cebbceb1

Συνωστισμός στο λιμάνι του Περάματος το πρωί του Σαββάτου (03/04) μετά το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Πρώτη ημέρα διαδημοτικών μετακινήσεων μετά από καιρό και πολλοί εκδρομείς θέλησαν να ξεχυθούν σε παραλίες και πάρκα προκειμένου να απολαύσουν τον καλό καιρό.

Αρκετοί ήταν οι εκδρομείς που έσπευσαν από το πρωί του Σαββάτου να μεταβούν μέσω του λιμανιού Περάματος στη Σαλαμίνα, θεωρώντας σωστά πως -αφού η τελευταία ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής- μπορούν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο προς όποια κατεύθυνση επιθυμούν.

Ωστόσο, το Λιμενικό Σώμα το οποίο διενεργεί στο σημείο ελέγχους τους γύρισε πίσω αφού οι θαλάσσιες μετακινήσεις καθώς και οι μετακινήσεις όπου απαιτείται χρήση πλοίου δεν επιτρέπονται.

Επομένως οι πολίτες της Αττικής μπορούν να κινηθούν μόνο με το αυτοκίνητό τους σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν τα Σαββατοκύριακα με τον «κωδικό 6» εντός των ορίων της Περιφέρειας Αττικής.

Στη Σαλαμίνα, μπορούν να περάσουν μόνο όσοι μένουν στο νησί και άρα μπορούν να επιδείξουν το Ε1 τους στους αστυνομικούς και όσοι δουλεύουν και άρα έχουν τα απαραίτητα έγγραφα από την ΕΡΓΑΝΗ.

Δείτε φωτογραφίες από το λιμάνι του Περάματος το πρωί του Σαββάτου στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φως» στην εξαφάνιση της Χριστίνας: Βρέθηκε μετά από δέκα χρόνια η αγνοούμενη μητέρα

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *