Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει η Σακίρα – Σε δίκη για φοροδιαφυγή

cebccf80cebbceb5cebeceafcebcceb1cf84ceb1 cebcceb5 cf84ceb7 ceb4ceb9cebaceb1ceb9cebfcf83cf8dcebdceb7 ceadcf87ceb5ceb9 ceb7 cf83ceb1ceba
Shakira scaled

Η Σακίρα είναι πολύ πιθανό να παραπεμφθεί σε δίκη καθώς ένας Ισπανός δικαστής έκρινε σήμερα ότι υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» για να κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή.

Ο δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η Σακίρα δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος, κατά την τριετία 2012-14. Η έρευνα αυτή αποτελεί το προκαταρκτικό στάδιο και ακολουθεί ο προσδιορισμός της δικασίμου.

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι η Σακίρα ζούσε στην Καταλονία την εποχή εκείνη. Ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι δεν ζούσε στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της.

Σήμερα, σε μια ανακοίνωση που έστειλαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανέφεραν ότι το δικαστικό έγγραφο ήταν «ένα αναμενόμενο βήμα στη διαδικασία» και ότι οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας «παραμένουν αισιόδοξοι και συνεργάζονται πλήρως με τις δικαστικές αρχές» αλλά δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω την υπόθεση.

Η 44χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ