«Μπλε Βράδια»: Ο Σταύρος Πηλιχός ερμηνεύει μια εξομολογητική μπαλάντα

cebccf80cebbceb5 ceb2cf81ceacceb4ceb9ceb1 cebf cf83cf84ceb1cf8dcf81cebfcf82 cf80ceb7cebbceb9cf87cf8ccf82 ceb5cf81cebcceb7cebd
stavros pilixos 15358362

Μετά τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece», ο Σταύρος Πηλιχός τραγουδά για τα «Μπλε Βράδια» της μοναξιάς.

Ο Σταύρος Πηλιχός εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Oxygen και τραγουδά για όλα εκείνα τα «Μπλε Βράδια» που περνάμε στη ζωή μας.

Με την εξαιρετική χροιά του, ο ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης ερμηνεύει μια εξομολογητική και γεμάτη συναίσθημα μπαλάντα, για τα γεμάτα μοναξιά βράδια.

«Τώρα που ήρθαν τα μπλε βράδια με μάτια ξανά άδεια κι απόψε εγώ ξεναγός μου γυρνώ στην πόλη αυτή… Μονάχα αν είσαι ζευγάρι την αντέχεις αυτή τη ζωή, υπάρχει για δυο το φεγγάρι, για τον έναν δεν είναι εκεί… Λες και γυρίζει η Γη μόνο όταν είσαι εσύ…», τραγουδά ο Σταύρος Πηλιχός.

Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του και τη μουσική ο ταλαντούχος συνθέτης Νίκος Μερτζάνος.

Ο Σταύρος Πηλιχός έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στον τελευταίο κύκλο του «The Voice of Greece» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Ασχολείται με τη μουσική από 6 ετών, οπότε και  ξεκίνησε μουσικές σπουδές. Αν και σπούδασε Μοριακή Βιολογία και Γενετική, η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη.

Με το «Μπλε Βράδια» ξεδιπλώνει τον ερμηνευτικό του πλούτο, δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ