Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου»

cebccf80cebfcf85cf81ceacceba cf87ceb1cebaceaf ceb3ceb9ceb1 cf87ceb1cf81ceac cf80ceb1cf80cf80ceac ceadcf80cf81ceb5cf80ceb5 cebdceb1
xara pappa burak

Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Τι λέει ο Τούρκος ηθοποιός για την πρώην αγαπημένη του.

Ο Τούρκος ηθοποιός, και πρώην αγαπημένος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί, βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες της ταινίας της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Η κάμερα της εκπομπής “στη Φωλιά των Κου Κου” και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησαν τον Μπουράκ Χακί στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τον Τούρκο ηθοποιό να αναφέρεται και στον χωρισμό του από την Χαρά Παππά.

«Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα.

Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί», είπε αρχικά ο Μπουράκ Χακί.

Ο Μπουράκ Χακί πρόσθεσε επίσης για τη Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα και όποτε με χρειαστεί, μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομοπής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ