Μπουράκ Χακί και Μιμή Ντενίση στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

cebccf80cebfcf85cf81ceacceba cf87ceb1cebaceaf cebaceb1ceb9 cebcceb9cebcceae cebdcf84ceb5cebdceafcf83ceb7 cf83cf84ceb1 ceb3cf85cf81ceaf

Ο Μπουράκ Χακί αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση από την Μιμή Ντενίση προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Μπουράκ Χακί και Μιμή Ντενίση, στα καλύτερά τους. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στη Χίο, μαζί με όλους τους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το κινηματογραφικό αυτό εγχείρημα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, θα προβάλει το όμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου, σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέροντας το κλίμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, η οποίοι έζησαν τον ξεριζωμό.

Ο Μπουράκ Χακί που αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση από την Μιμή Ντενίση προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, δεν έχασε την ευκαιρία και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, μεταφέροντας μάλιστα το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν και το συνεργείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί στα social media.

burak1

burak1 burak2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ