«Μόνος Εγώ»: Ο Βασίλης Πορφυράκης σε μια μοναδική μπαλάντα

cebccf8ccebdcebfcf82 ceb5ceb3cf8e cebf ceb2ceb1cf83ceafcebbceb7cf82 cf80cebfcf81cf86cf85cf81ceaccebaceb7cf82 cf83ceb5 cebcceb9
vasilis porfyrakis 1228492

Ένα τραγούδι που θα «μιλήσει» στις καρδιές σας.

Ο Βασίλης Πορφυράκης παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Μόνος Εγώ».

Γεννήθηκε στη Βέροια, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «X Factor» του 2017, όπου κατάφερε να συγκινήσει το κοινό με τους προσωπικούς αγώνες του και τις μοναδικές ερμηνείες του.

Ο Βασίλης Πορφυράκης εντυπωσιάζει τώρα με την ιδιαίτερη μπαλάντα «Μόνος Εγώ» και από το πρώτο άκουσμα ταξιδεύει με την εξαιρετική ερμηνεία του.

«Μόνος εγώ κι ας κάνω πάντα αυτό που αγαπώ / Θα ταξιδεύω στον κόσμο μου εγώ / Αυτό εγώ θέλω για μένα / Μόνος εγώ κανέναν πλέον εγώ δεν ρωτώ / Μία καρδιά έχω και δεν θα σ’ αφήσω ξανά να υπάρξεις εδώ…», τραγουδά.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Σταύρο Χατζικιάν ενώ τους στίχους τους έχει γράψει ο ίδιος Βασίλης Πορφυράκης, ξεδιπλώνοντας μία ακόμα καλλιτεχνική πλευρά του.

Τη σκηνοθεσία του music video που ντύνει με εικόνα το «Μόνος Εγώ» έχει επιμεληθεί ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα με αέρα άλλης εποχής.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Πορφυράκη κυκλοφορεί από την Heaven Music.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ