«Μόνος Μου»: Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με νέο τραγούδι

cebccf8ccebdcebfcf82 cebccebfcf85 cebf ceb3ceb9ceaccebdcebdceb7cf82 cf80cebbcebfcf8dcf84ceb1cf81cf87cebfcf82 ceb5cf80ceb9cf83

Με ένα λαϊκό τραγούδι με νοσταλγικό χαρακτήρα επιστρέφει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Πριν από μερικές ημέρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ότι ετοίμαζε video clip για ένα καινούργιο τραγούδι, ωστόσο δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως γίνεται γνωστό τώρα, ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του με ένα νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Μόνος Μου» και φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους του.

Το «Μόνος Μου» είναι το δεύτερο δείγμα από την καλλιτεχνική συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους και τον ολοκληρωμένο δίσκο που ηχογραφούν το τελευταίο διάστημα.

Γιώργος Θεοφάνους - Γιάννης Πλούταρχος - Σπίτι Με Το Mega

Η αρχή έγινε με το «Περνάς Καλά», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου και παρέμεινε για 14 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ο Γιάννης Πλούταρχος δημοσίευσε στα social media το πρώτο teaser από το music video για το «Μόνος Μου», δίνοντας παράλληλα μια μικρή γεύση από το τραγούδι: «Να ξέρεις μόνος μου, τα πήρα εγώ όλα τα ρίσκα, μόνος μου…»

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Πλούταρχος προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του μουσικού talent show «House of Fame» (La Academia) του ΣΚΑΪ, στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του σε ρόλο κριτή.

Το «Μόνος Μου» θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ