Μύρωνας Στρατής: Η εξομολόγηση για τον γιο του και η φιλία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

cebccf8dcf81cf89cebdceb1cf82 cf83cf84cf81ceb1cf84ceaecf82 ceb7 ceb5cebecebfcebccebfcebbcf8cceb3ceb7cf83ceb7 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd

Ο Μύρωνας Στρατής τον περασμένο Ιούλιο έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και μίλησε για τον ερχομό του γιου του στη «Φωλιά των Κου Κου». «Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αϋπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι… γεννάμε. Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πως αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού:

«Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μας και παλεύουμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε να είμαστε καλά ψυχολογικά κυρίως». Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις φέτος, ενώ μίλησε και για ένα γνώριμο πια τηλεοπτικό μας πρόσωπο, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Η τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή μου αρκετά χρόνια, απλά είναι και κάτι που με τρομάζει. Έχουν γίνει και φέτος μέσω τηλεφώνου κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις… Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Γιατί κάποτε μαγείρευε σε ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, πριν από το MasterChef και με είχε guest σεφ ένα βράδυ! Οπότε με είχε εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από πολύ παλιά. Είναι φοβερός τύπος, το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι και αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση», είπε ο τραγουδιστής.

Μύρωνας Στρατής - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φιλία που τους συνδέει!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
stratis

ΠΗΓΗ