Νάιτ Σιάμαλαν για Μπρους Γουίλις: Θα είναι πάντα ο ήρωάς μου

cebdceacceb9cf84 cf83ceb9ceaccebcceb1cebbceb1cebd ceb3ceb9ceb1 cebccf80cf81cebfcf85cf82 ceb3cebfcf85ceafcebbceb9cf82 ceb8ceb1 ceb5ceaf
bruce willis23

Την αγάπη του εξέφρασε ο σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν (M. Night Shyamalan) στον αγαπημένο συνεργάτη του και ηθοποιό Μπρους Γουίλις, μετά την αποκάλυψη ότι σταματά την υποκριτική καθώς πάσχει από αφασία.

Ο σκηνοθέτης Νάιτ Σιάμαλαν μετά την ανακοίνωση ότι ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις θα σταματήσει την καριέρα του καθώς πάσχει από αφασία έγραψε στο Twitter: «Όλη μου η αγάπη και ο σεβασμός στον μεγάλο μου αδερφό Μπρους Γουίλις. Ξέρω ότι η υπέροχη οικογένειά του τον περιβάλλει με υποστήριξη και του δίνει δύναμη».

Και συνέχισε: «Θα είναι πάντα αυτός ο ήρωας σε αυτήν την αφίσα στον τοίχο μου ως [παιδί]».

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Γουίλις εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες του Σιάμαλαν, συμπεριλαμβανομένης της ταινία «Η έκτη αίσθηση» του 1999, στην οποία έπαιξε τον δρ Μάλκολμ Κρόου, και την ταινία «Άφθαρτος» του 2000, στην οποία έπαιξε τον Ντέιβιντ Νταν.

Επανέλαβε τον ρόλο του ως Νταν σε δύο από τις μεταγενέστερες ταινίες του Σιάμαλαν, στην ταινία «Διχασμένος» του 2016 και στο «Glass» του 2019.

Ο Γουίλις απομακρύνεται από την υποκριτική μετά από δεκαετίες στο προσκήνιο λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Οι κόρες του ηθοποιού Ράμερ Γουίλις, Έβελιν Πεν Γουίλις, Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις, Μαμπέλ Ρέι Γουίλις, Ταλούλα Μπελ Γουίλις, μαζί με τη σύζυγο του Έμα Χέμινγκ και την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, μοιράστηκαν την είδηση της διάγνωσης αφασίας σε μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη Τετάρτη.

«Στους καταπληκτικούς θαυμαστές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψαν.

«Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν», πρόσθεσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ