Νάντια Μπουλέ: Για πρώτη φορά φωτογραφίζει το παιδικό δωμάτιο

cebdceaccebdcf84ceb9ceb1 cebccf80cebfcf85cebbcead ceb3ceb9ceb1 cf80cf81cf8ecf84ceb7 cf86cebfcf81ceac cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86
nantia mpoule

Ο πιο όμορφος ρόλος για την Νάντια Μπουλέ θα είναι αυτός της μητέρας, ο οποίος έρχεται για να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της…

Η Νάντια Μπουλέ στην καλύτερη φάση της ζωής της… Μετρά πλέον αντίστροφα, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε παράλληλα και στην “Αγγελική”, όπου και αναδιαμόρφωσε τον ρόλο της, μπαίνοντας σε ρόλο εγκυμονούσας και για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

Βέβαια, ο πιο όμορφος ρόλος για την Νάντια Μπουλέ θα είναι αυτός της μητέρας, ο οποίος έρχεται για να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της κόρης της!

Η ίδια δεν θέλησε να περιοριστεί σε ροζ αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι έναν ζεστό χώρο με ανοιχτές μπεζ αποχρώσεις, ο οποίος θα φιλοξενήσει την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ.

«Πήρα τον χρόνο μου και επιτέλους το ολοκλήρωσα! Έπιπλα και διακοσμητικά στη θέση τους για το δωμάτιο της μικρής, επιλεγμένα από ελληνικές εταιρίες.

Κρεβάτι τύπου montessori από @casababy.gr & @anatello.gr , που προσαρμόζεται στις διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες, λίκνο που μετατρέπεται αργότερα σε γραφείο και τα πιο κομψά διακοσμητικά δωματίου και χειροποίητα παζλ δαπέδου από @tinytoesgr.

Τώρα νομίζω πως μπορώ να καθήσω», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νάντια Μπουλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ