Νέα βάση στήριξης γραφείου κινητών/iPad/tablet από την NSP

cebdceadceb1 ceb2ceaccf83ceb7 cf83cf84ceaecf81ceb9cebeceb7cf82 ceb3cf81ceb1cf86ceb5ceafcebfcf85 cebaceb9cebdceb7cf84cf8ecebd ipad tablet

Η νέα βάση στήριξης από την NSP αναδεικνύει αποτελεσματικά οποιοδήποτε κινητό ή tablet κρατάει. Έχει εργονομικό σχεδιασμό με ευέλικτο βραχίονα 60 εκατοστών ο οποίος θα διατηρήσει την καμπή που θα του δώσετε.

NSP BASH IMG1

Ο βραχίονας καταλήγει σε ένα δυνατό και ασφαλές κλιπ τοποθέτησης οποιασδήποτε συσκευής κινητού τηλεφώνου, Tablet, MP3/MP4 Player, compact φωτογραφικής μηχανής κ.α., με μέγεθος από 4.0” έως 10.6”.

NSP BASH IMG2

Το κλιπ έχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και φέρει από την εσωτερική μεριά του, προστατευτική αντιολισθητική σιλικόνη ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος αθέμιτης μετακίνησης της συσκευής.

NSP BASH IMG3

Διαθέτει σταθερή ισχυρή βάση στήριξης τύπου βίδας με εύκολη τοποθέτηση/αφαίρεση χωρίς κανένα εργαλείο σε οποιοδήποτε γραφείο ή πάγκο με μέγιστο πάχος 8εκ.

NSP BASH IMG4

Εσωτερικά της βάσης υπάρχουν μαξιλαράκια ώστε να αποφεύγονται τα αντιαισθητικά, και συχνά ανεξίτηλα, σημάδια στην επιφάνεια που θέλετε να γίνει η τοποθέτηση.

NSP BASH IMG5

Δείτε τη νέα βάση ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΝΗΤΩΝ/IPAD/TABLET από την NSP και την VOLTETEL εδώ

NSP BASH IMG7

NSP BASH IMG6

NSP BASH IMG9

NSP BASH IMG8

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *