Νέα θήκη Silicon Deluxe TPU από την Volte-Tel!

cebdceadceb1 ceb8ceaecebaceb7 silicon deluxe tpu ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd volte tel

Η νέα Silicon Deluxe TPU Tablet Case ήρθε και θα κλέψει τις εντυπώσεις! Κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη TPU, υπόσχεται την προστασία του αγαπημένου σου tablet από γρατσουνιές, σταγόνες, σκόνη, πτώσεις και χτυπήματα που μπορούν να προκύψουν κατά την καθημερινή μετακίνηση και χρήση.

Οι ανασηκωμένες άκρες περιμετρικά προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης με την μπροστινή όψη στο έδαφος, ώστε να αποτρέψουν ή να ελαχιστοποιήσουν την φθορά της οθόνης του tablet σας. Η Silicon Deluxe TPU είναι σχεδιασμένη ώστε να μην παρεμποδίζει την εφαρμογή tempered glass στην οθόνη, για να έχετε μία ολοκληρωμένη προστασία της συσκευής σας.

Volte Tel SILICON DELUXE TPU DL

 Ο νέος σχεδιασμός ‘’Camera Guard Design’’ προστατεύει την κάμερα και την γύρω περιοχή δίνοντας βάθος ώστε να αποφεύγεται η επαφή του φακού με επίπεδες επιφάνειες και την προφυλάσσει από τυχόν γρατσουνιές και γδαρσίματα που μπορεί να αλλοιώσουν την ποιότητα των φωτογραφιών. Σχεδιασμένη ειδικά για κάθε συσκευή ώστε να επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις θύρες της (φόρτισης, ακουστικά, ηχείο κλπ.), την οθόνη αφής, τους φακούς της κάμερας κ.α.

Κατασκευή από εύκαμπτο υλικό σιλικόνης TPU ώστε να διατηρεί το σχήμα της όσες φορές και αν «λυγίσει», εφαρμόζοντας πάντα τέλεια πάνω στο tablet σου.

Αποκτήστε τώρα μια θήκη Silicon Deluxe TPU από την VolteTel και απολαύστε το γυαλιστερό φινίρισμά της που θα μαγνητίσει τα βλέμματα καθώς εκτός από υψηλή προστασία, προσθέτει και μία επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *