Νέα προβλήματα με την έλλειψη ημιαγωγών… Κίνδυνος για «μαϊμούδες» hardware components!

Όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί αυτή τη στιγμή, η έλλειψη ημιαγωγών έχει χτυπήσει όχι μόνο την βιομηχανία της τεχνολογίας αλλά και άλλες μεγάλες βιομηχανίες όπως αυτή των αυτοκινήτων. Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες, με την κατάσταση να μην δείχνει σημάδια εξομάλυνσης μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ελπίζοντας ότι κάποιες αχτίδες φωτός θα φανούν μέσα στο […]

The post Νέα προβλήματα με την έλλειψη ημιαγωγών… Κίνδυνος για «μαϊμούδες» hardware components! appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cebdceadceb1 cf80cf81cebfceb2cebbceaecebcceb1cf84ceb1 cebcceb5 cf84ceb7cebd ceadcebbcebbceb5ceb9cf88ceb7 ceb7cebcceb9ceb1ceb3cf89ceb3

Όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί αυτή τη στιγμή, η έλλειψη ημιαγωγών έχει χτυπήσει όχι μόνο την βιομηχανία της τεχνολογίας αλλά και άλλες μεγάλες βιομηχανίες όπως αυτή των αυτοκινήτων. Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες, με την κατάσταση να μην δείχνει σημάδια εξομάλυνσης μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ελπίζοντας ότι κάποιες αχτίδες φωτός θα φανούν μέσα στο 2022.

explainer why is there a global chip shortage and why should you care

Το ότι βέβαια οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα και υπάρχει σημαντική έλλειψη σε προϊόντα (όπως κονσόλες, αμάξια και GPUs), αυτό όπως όλα δείχνουν δεν είναι το μοναδικό… πρόβλημα! Σύμφωνα με το ZDNet, ελλοχεύει ο κίνδυνος ορισμένες εταιρείες να αναγκαστούν σε hardware εξαρτήματα που να μην ανταποκρίνονται στα υψηλά στάνταρ ποιότητας που έχουν θέσει οι κατασκευαστές, ακόμη και σε fake products, τα οποία να μην έχουν τις ίδιες αντοχές με ένα κανονικό τεχνολογικό component. Όπως λειτουργεί η βιομηχανία ενδέχεται αρκετοί κατασκευαστές να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε components χαμηλότερης ποιότητας και έτσι τα τελικά προϊόντα να μην έχουν την ανάλογη ποιότητα και φυσικά τις ανάλογες αντοχές. Αν και οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές έχουν τις άκρες τους, αυτό ενδέχεται να επηρεάσει τους μικρότερους manufacturers.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *