Νέα προσθήκη η Lucy Liu στο cast του Shazam 2 – Θα ενσαρκώσει την villain ‘Calypso’

cebdceadceb1 cf80cf81cebfcf83ceb8ceaecebaceb7 ceb7 lucy liu cf83cf84cebf cast cf84cebfcf85 shazam 2 ceb8ceb1 ceb5cebdcf83ceb1cf81cebacf8ecf83

Την Θεά Calypso θα υποδυθεί η Lucy Liu στο Shazam 2Shazam: The Fury of Gods όπως είναι και ο επίσημο του όνομα) δίπλα στην Helen Mirren, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή της, Hespera. Οι δύο γνωστές ηθοποιοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Shazam του Zachary Levi, στην επερχόμενη ταινία που θα κάνει την πρεμιέρα της (κορωνοϊού θέλοντος) στις 2 Ιουνίου του 2023.

shazam fury of the gods lucy liu kalypso

Και η Hespera και η Calypso, δεν έχουν κάποιον αντίστοιχο χαρακτήρα στα comics της DC. Έτσι, είναι προς το παρόν άγνωστο ποιο θα είναι το ποιόν των χαρακτήρων τους, πέρα από το ότι θα είναι οι villain της επερχόμενης superhero ταινίας. Ωστόσο, στην ελληνική μυθολογία είναι και οι δύο κόρες του Άτλαντα, ο οποίος είναι η πηγή των δυνάμεων του Shazam στα αντίστοιχα κόμικς. Οι δυνάμεις του Shazam, είναι σύμφωνα με την μυθολογία της DC: ένα μείγμα από την αντοχή του Άτλαντα, την ισχύ του Δία, την σωματική δύναμη του Ηρακλή, την σοφία του Σολομόντα, την ταχύτητα του Ερμή και του θάρρους του Αχιλλέα.

Καθώς το sequel της ταινίας του 2019, θα ονομάζεται Shazam: The Fury of Gods (=η οργή των Θεών) υποπτευόμαστε ότι οι Θεές αυτές που έχουν την οργή, θα είναι η Hespera και η Calypso.

Μαζί τους, θα επιστρέψει όλο το team παραγωγής, καθώς και ο Asher Angel ως ο έφηβος alter ego του Shazam, Billy Batson.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *