Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix με συμμετοχή της Μέγκαν Μαρκλ

cebdceadceb1 cf83ceb5ceb9cf81ceac cebaceb9cebdcebfcf85cebcceadcebdcf89cebd cf83cf87ceb5ceb4ceafcf89cebd cf84cebfcf85 netflix cebcceb5
meghan queen r 2102 1 scaled

Η Μέγκαν Μαρκλ αναλαμβάνει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού σε μια επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στο Netflix με τίτλο «Pearl». Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε μέσω του ιστότοπου του Archewell Foundation.

Η δούκισσα του Σάσεξ θα συνεργαστεί στη σειρά με την Λιζ Γκάρμπους, την Αμάντα Ρίντα, την Κάρολυν Σόπερ, τον Ντάν Κόγκαν και τον Ντέιβιντ Φέρνις .

Στη σειρά διαδραματίζεται μία «ηρωική περιπέτεια» ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο θα ανακαλύψει την πραγματική του δύναμη παίρνοντας έμπνευση από γυναίκες που άφησαν το σημάδι τους. «Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας είναι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», δήλωσε η Δούκισσα του Σάσεξ. «Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα παραγωγής του Netflix, και των παραγωγών θα σας μεταφέρουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα υμνεί εξαιρετικές γυναίκες της ιστορίας. Ο Ντέιβιντ Φέρνις και εγώ ήμασταν ενθουσιασμένοι για την νέα σειρά και χαίρομαι που το ανακοινώνουμε.»

Το «Heart of Invictus» ήταν η πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν συνεργάστηκαν με την πλατφόρμα του Netflix.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ