Νέα Σμύρνη – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε: Πίστεψα ότι δεν θα προλάβουν να με βρουν

cebdceadceb1 cf83cebccf8dcf81cebdceb7 cf83cf85ceb3cebacebbcebfcebdceafceb6ceb5ceb9 cebf ceb1cf83cf84cf85cebdcebfcebcceb9cebacf8ccf82
facebookastynomikos1111

Η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την εικόνα του βαριά τραυματισμένου Ειδικού Φρουρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο οποίος δέχτηκε φονική επίθεση.

Ο Άγγελος, αυτό είναι το όνομα του Ειδικού Φρουρού, λίγες μέρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης, μίλησε αποκλειστικά στο Lawandorder.gr.

Μίλησε για όλα. Για τις στιγμές πριν την επίθεση, για τα λεπτά που ήταν στα χέρια του όχλου, τα «δύο λεπτά που ήταν σαν αιώνας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά και για τα συναισθήματά του προς τους συναδέλφους του, την ηγεσία του σώματος αλλά και προς αυτούς που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.

Αναφέρει ότι δέχτηκε τεράστια αγάπη και υποστήριξη από τον κόσμο, από την πολιτική και την υπηρεσιακή ηγεσία της αστυνομίας και αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα όσων των επισκέφτηκαν «για να μην ξεχάσω κάποιον, ήμουν ζαλισμένος από την επίθεση», όπως λέει ευγενικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Lawandorder.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *