Νέα ταινία Transformers βρίσκεται στα σκαριά

cebdceadceb1 cf84ceb1ceb9cebdceafceb1 transformers ceb2cf81ceafcf83cebaceb5cf84ceb1ceb9 cf83cf84ceb1 cf83cebaceb1cf81ceb9ceac

Οι live action ταινίες με τους θρυλικούς ήρωες της παιδικής μας ηλικίας έχουν περάσει από 40 ταραχώδη κύματα, με άλλους να τις αγαπούν και άλλους να… αγαπούν να τις μισούν. Βέβαια η τελευταία, αφιερωμένη στον Bumblebee, απέσπασε μόνο θετικές αντιδράσεις, κάτι που αποδόθηκε στο ότι σκηνοθέτης δεν ήταν ο Michael Bay. Έτσι το Hollywood πήρε θάρρος για την ανάκαμψη του franchise, και τώρα ετοιμάζεται νέα ταινία με τους Transformers.

transformers movie new

Σκηνοθέτης θα είναι ο Angel Manuel Soto, που έχει επίσης αναλάβει την ταινία του superhero της DC, Blue Beetle. Συγγραφέας είναι ο Marco Ramirez, που έχει γράψει επεισόδια των Defenders, του Daredevil, του Twilight Zone και του Fear of the Walking Dead. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πάντως, η ταινία δεν θα έχει σχέση ούτε με το Bumblebee, ούτε με τις προηγούμενες ταινίες, γνωστές στα memes ως «Bayformers». Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ανακοινωθεί ότι και ο Steven Caple, σκηνοθέτης του Creed 2, ετοιμάζει επίσης τη δική του ταινία Transformers.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *