Νέα videos του Sony VISION-S Concept!

cebdceadceb1 videos cf84cebfcf85 sony vision s concept

Πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2020 στο Las Vegas, η Sony είχε ανακοινώσει ένα νέο project ονόματι Vision-S, σηματοδοτώντας την πρόθεσή της να εισέλθει στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως διαβάζουμε στο GetElectric.gr, ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία δείχνει να επιμένει στο project, παρά το οτι θεωρητικά είναι πολύ αργά για να μπει στην αγορά με αξιώσεις. Έδωσε στη δημοσιότητα videos στα οποία βλέπουμε σε δράση το VISION-S concept. Μέσω αυτών μαθαίνουμε αρκετά για το αυτοκίνητο, το οποίο δοκιμάζεται ήδη σε δημόσιους δρόμους, κοντά στη μονάδα της Sony στο Graz της Αυστρίας.

sony vision s %CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C %CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF 2

Σύμφωνα με τα specs που είχαν ανακοινωθεί πέρυσι, το Sony VISION-S θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 536HP. Θα δίνουν κίνηση και στους τέσσερις τροχούς του, ενώ το 0-100 Km/h θα έρχεται σε 4,8″. Όσο για την τελική του ταχύτητα, θα ανέρχεται στα 240 Km/h. αλλά άγνωστη παραμένει η αυτονομία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: