Νέες δυνατότητες για τις εφαρμογές Samsung Gallery και Samsung Notes

H εφαρμογή Samsung Gallery απέκτησε ένα νέο “Drawer UI” με την τελευταία αναβάθμιση (12.1.07.5), όπου υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να μεταφερόμαστε από φάκελο σε φάκελο σε Galaxy tablets ή κινητά σε DeX Mode. Βγαίνει από τα αριστερά και δουλεύει με παρόμοιο τρόπο με desktop εφαρμογές. Μια άλλη αλλαγή (αυτή φαίνεται ότι είναι μόνο για τα κινητά) είναι το Full […]

The post Νέες δυνατότητες για τις εφαρμογές Samsung Gallery και Samsung Notes appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cebdceadceb5cf82 ceb4cf85cebdceb1cf84cf8ccf84ceb7cf84ceb5cf82 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb9cf82 ceb5cf86ceb1cf81cebccebfceb3ceadcf82 samsung galler

H εφαρμογή Samsung Gallery απέκτησε ένα νέο “Drawer UI” με την τελευταία αναβάθμιση (12.1.07.5), όπου υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να μεταφερόμαστε από φάκελο σε φάκελο σε Galaxy tablets ή κινητά σε DeX Mode. Βγαίνει από τα αριστερά και δουλεύει με παρόμοιο τρόπο με desktop εφαρμογές.

Μια άλλη αλλαγή (αυτή φαίνεται ότι είναι μόνο για τα κινητά) είναι το Full screen scrolling, όπου κρύβεται η status bar και η navigation bar ενώ κάνουμε scrolling, ώστε να αφήνει περισσότερο χώρο για τις εικόνες. (για να τα επαναφέρουμε αρκεί ένα scroll up).

Και το Samsung Notes επίσης ενημερώνεται με νέα χαρακτηριστικά στην έκδοση 4.7.06.64. Μπορούμε να υπογραμμίσουμε σημαντικές φράσεις, να κυκλώσουμε άλλες και γενικότερα να σχεδιάζουμε πάνω στις σημειώσεις μας. Επίσης, μπορούμε πλέον να εισάγουμε και εικόνες PDF και να σχεδιάζουμε πάνω σε αυτές.

Εάν έχουμε ηχογραφήσει και ηχητικό ενώ κρατούσαμε τις σημειώσεις, η ενημερωμένη εφαρμογή θα μπορεί να αναπαράγει τον ήχο ενώ εμφανίζεται η σημείωση, όπως ακριβώς όταν δημιουργήθηκε. Με το Skip, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια πρόταση στο ηχητικό.

Και οι δύο εφαρμογές αναβαθμίζονται από το Galaxy Store.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *