Νέες επιλογές ποιότητας βίντεο για το YouTube σε iOS και Android

cebdceadceb5cf82 ceb5cf80ceb9cebbcebfceb3ceadcf82 cf80cebfceb9cf8ccf84ceb7cf84ceb1cf82 ceb2ceafcebdcf84ceb5cebf ceb3ceb9ceb1 cf84cebf y

Όσοι σας αρέσει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και να μην βασίζεστε απλά στα defaults, σίγουρα το πρώτο που κάνετε όταν βλέπετε ένα βίντεο στο YouTube είναι να ελέγχετε αν παίζει στην ανάλυση που θέλετε. Άλλοι προτιμούν τη max ανάλυση που προσφέρει το εκάστοτε βίντεο, ενώ άλλοι δεν ενοχλούνται από το απλό HD, αρκεί να φαίνεται καλά. Για όσους όμως δεν θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν τι σημαίνουν τα 3ψήφια και 4ψήφια νούμερα στις αναλύσεις, το YouTube προσφέρει πλέον έναν πιο απλό και περιγραφικό τρόπο επιλογής.

youtube resolution

Το auto παραμένει ως μία από τις επιλογές, ενώ έχουμε πλέον το Higher Picture Quality, που επιλέγει τη max ανάλυση που μπορεί να σηκώσει η οθόνη και η σύνδεση σας, όπως και το Data Saver, που ρυθμίζει την αναπαραγωγή σε χαμηλότερη ανάλυση, ώστε ειδικά σε σύνδεση mobile data να μην απαιτεί streaming πολλών megabytes. Τέλος, η επιλογή advanced περιέχει τη γνωστή λίστα με τις αριθμητικές αναλύσεις, ώστε να διαλέγετε «με το χέρι» αυτή που προτιμάτε κάθε φορά.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *