Νέο άλμπουμ από τους Offspring μετά από μια δεκαετία

cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc ceb1cf80cf8c cf84cebfcf85cf82 offspring cebcceb5cf84ceac ceb1cf80cf8c cebcceb9ceb1 ceb4ceb5ceba
dexter holland the offspring 2019 1179021149

«Κυκλοφορούμε δίσκο, τελείωσε», ανακοίνωσαν οι Offspring.

Οι Offspring επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ εντός του 2021.

Το τελευταίο άλμπουμ των βετεράνων της punk rock ήταν το «Days Go By» του 2012. Είχαν προαναγγείλει αρκετές φορές τα τελευταία εννέα χρόνια την επάνοδό τους, αλλά τώρα αποκάλυψαν ότι το άλμπουμ έχει ολοκληρωθεί.

Σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσαν, ο αρχηγός του γκρουπ Bryan “Dexter” Holland και ο κιθαρίστας Kevin «Noodles» Wasserman ακούγονται συζητούν για το άλμπουμ.

«Κυκλοφορούμε δίσκο. Τελείωσε, τελείωσε, είναι στο κουτί όπως λένε. Έχουμε τραγούδια, έχουμε τίτλους, έχουμε δισκογραφική εταιρεία, έχουμε έναν τίτλο για το άλμπουμ, έχουμε εξώφυλλο, έχουμε την καλλιτεχνική επιμέλεια και πολλά άλλα. Είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Το κυκλοφορούμε», αναφέρουν.

Στο βίντεο δεν διευκρινίζεται πότε ακριβώς οι θαυμαστές του γκρουπ θα έχουν στα χέρια τους το άλμπουμ, αλλά έχει δοθεί υπόσχεση για το 2021.

Το 2019 σε δηλώσεις του για το άλμπουμ ο κεντρικός τραγουδιστής των Offspring είχε δυσκολευθεί να το περιγράψει.

«Υποθέτω ότι είναι punk rock, αλλά στη συνέχεια προσθέτουμε μερικά τραγούδια που δεν είναι αυτά που κανονικά μπορείτε να προβλέψετε. Έχουμε πολλά γρήγορα τραγούδια, καθώς και μερικά πράγματα που μπορεί να μην περιμένετε πραγματικά από εμάς», σημείωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ