Νατάσα Θεοδωρίδου – Χρήστος Μάστορας: Υπάρχει αγάπη εδώ, και το δείχνουν με 2 φωτογραφίες

cebdceb1cf84ceaccf83ceb1 ceb8ceb5cebfceb4cf89cf81ceafceb4cebfcf85 cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 cebcceaccf83cf84cebfcf81ceb1cf82
natasa mastoras

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μάστορας συναντήθηκαν, ανέβασαν φωτογραφίες στα προφίλ τους, και έβαλαν φωτιά στους θαυμαστές τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Χρήστος Μάστορας συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί, με τις φωτογραφίες τους να ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Οι δυο επιτυχημένοι καλλιτέχνες αποκάλυψαν τη συνάντηση που είχαν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media, τις οποίες συνόδευσαν με λόγια αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης. Αφήνουν, πάντως, να εννοηθεί πως κάτι ετοιμάζουν μαζί.

Αν και ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ενθουσιάσουν με μια εμφάνιση – έκπληξη.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, καθώς δεν έχουν συμπράξει ποτέ μέχρι σήμερα παρά το ότι γνωρίζονται από παλιά και έχουν άριστες φιλικές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ