Νατάσα Καλογρίδη: Είμαστε όλοι μαζί σας, στην πυρά τα καθάρματα

cebdceb1cf84ceaccf83ceb1 cebaceb1cebbcebfceb3cf81ceafceb4ceb7 ceb5ceafcebcceb1cf83cf84ceb5 cf8ccebbcebfceb9 cebcceb1ceb6ceaf cf83ceb1
natasa kalogridi

Θέση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες πήρε και η performer Νατάσα Καλογρίδη.

Μετά την εξομολόγηση της ηθοποιού Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από πασίγνωστο συνάδελφό της κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνεργασίας τους, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στον χώρο του θεάτρου

Καθημερινά δημοσιεύονται και γνωστοποιούνται με κάθε πιθανό τρόπο νέα περιστατικά, ενώ τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου λειτουργούν σαν «γροθιά» υπεράσπισης για τα θύματα.

Με αυτούς συντάσσεται και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία ανέβασε ένα βίντεο όλο νόημα. Σε αυτό βλέπουμε την ανατρεπτική performer να… σφουγγαρίζει στο σπίτι της, και να δίνει το δικό της μήνυμα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στην πυρά, τα καθάρματα. Είμαστε όλοι μαζι/σας @motho_naios @zetadouka  @aggelikilampri_official @penelopeanastasopoulou, συγχωρέστε με, που δεν λέω, όλα τα ονόματα… είναι πολλά…!!!! μαζί, μετά από αυτό, θα δημιουργήσουμε, όχι ένα, αλλά το καλύτερο αύριο».

Δείτε το βίντεο:

[embedded content] ΠΗΓΗ