Νοσηλευτής έβγαλε τον προστατευτικό εξοπλισμό για να κάνει σεξ με ασθενή με κορονοϊό

cebdcebfcf83ceb7cebbceb5cf85cf84ceaecf82 ceadceb2ceb3ceb1cebbceb5 cf84cebfcebd cf80cf81cebfcf83cf84ceb1cf84ceb5cf85cf84ceb9cebacf8c
AP 20104329905253

Ένας νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Ινδονησίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα όταν ομολόγησε πως έβγαλε την προστατευτική στολή του για να συνευρεθεί ερωτικά με κρούσμα κορονοϊού.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα περιστατικό ομοφυλοφιλικού έρωτα ανάμεσα σε υγειονομικό υπάλληλο και έναν ασθενή με Covid-19 στο νοσοκομείο της Τζακάρτα», δήλωσε ο Asep Gunawan, εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Νοσηλευτών της χώρας.

Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες, διαμήνυσε η εισαγγελία της περιοχής για το σεξ που έλαβε χώρα μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου. Ο νοσηλευτής έχει συλληφθεί.

Το γεγονός έγινε μάλιστα γνωστό όταν ο ασθενής το κοινοποίησε στο Twitter, θέλοντας να καμαρώσει. Ακόμα και φωτογραφία ανέβασε, περνώντας σε σκανδαλιστικές λεπτομέρειες για τα βοηθήματα που χρησιμοποιήθηκαν και τα «προσόντα» του νοσηλευτή.

Μέσα στις εικόνες, ήταν και μια φωτογραφία με την προστατευτική στολή του νοσηλευτή στο πάτωμα.

«Η υπόθεση ερευνάται από την Κεντρική Αστυνομία της Τζακάρτα», δήλωσε ο υπολοχαγός Arh Herwin. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη συνεύρεση έγιναν και πάλι τεστ κορονοϊού στους δυο τους.

Ο ασθενής βγήκε θετικός, ο νοσηλευτής όμως αρνητικός. Ο οποίος αντιμετωπίζει ωστόσο φυλάκιση ακόμα και 10 ετών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *