Νοσηλεύτρια καταγγέλλει πως έλαβε πρόστιμο ενώ επέστρεφε από τη βάρδιά της

cebdcebfcf83ceb7cebbceb5cf8dcf84cf81ceb9ceb1 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceadcebbcebbceb5ceb9 cf80cf89cf82 ceadcebbceb1ceb2ceb5 cf80cf81

1694836 prostimo 1

1694836 prostimo 1

Νοσηλεύτρια καταγγέλλει πως έλαβε πρόστιμο ενώ επέστρεφε από τη βάρδιά της

Το ποσό των 300 ευρώ καλείται να πληρώσει νοσηλεύτρια σε κλινική covid-19, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία της, της επιβλήθηκε πρόστιμο ενώ επέστρεφε από τη βάρδιά της.  

Το περιστατικό σημείωθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τη γυναίκα να αναφέρει πως της ζητήθηκε να επιδείξει ένα έγγραφο για το πρόγραμμα της υπηρεσίας της, το οποίο δεν είχε στην κατοχή της εκείνη την ώρα, καθώς έτσι κι αλλιώς είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.

«Είμαστε ανά πάσα ώρα σε επιφυλακή. Ο αστυνομικός όμως μου ζήτησε ένα έγγραφο λέγοντάς μου ότι ήθελε το πρόγραμμα της υπηρεσίας. Δυστυχώς, ο αστυνομικός προσπαθώντας να κάνει κι εκείνος την δουλειά του δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης ή εκτίμησης», υποστήριξε η νοσηλεύτρια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Παρότι είχα όλα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησαν και του ανέφερα ότι εγώ αυτή τη στιγμή δούλευα και εσύ με σταματάς κάτω από τέτοιου είδους καταστάσεις που εργάζομαι, εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και θεώρησε ότι έκανε σωστά την δουλειά του», κατέληξε.

Για την υπόθεση ο προϊστάμενος της μονάδας covid-19 όπου εργάζεται η νοσηλεύτρια προχώρησε σε ένσταση.

Πηγή : lifo.gr

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: