Νταν Ρέινολντς: Η απίστευτη δωρεά στην LGBT+ κοινότητα

cebdcf84ceb1cebd cf81ceadceb9cebdcebfcebbcebdcf84cf82 ceb7 ceb1cf80ceafcf83cf84ceb5cf85cf84ceb7 ceb4cf89cf81ceb5ceac cf83cf84ceb7cebd l
Dan Reynolds APEMPE 02 03 2021

Ο Νταν Ρέινολντς προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση. Ο σταρ των Imagine Dragons δώρισε το πατρικό του σπίτι σε εκστρατεία για νέους της LGBT+ κοινότητας.

Ο Νταν Ρέινολντς, αρχηγός των Imagine Dragons εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» μαζί με τον CEO της Apple, Τιμ Κουκ και τον ιδιοκτήτη της Utah Jazz, Ράιαν Σμιθ για να ανακοινώσουν τη νέα εκστρατεία «8 εκατομμύρια, 8 σπίτια» της Encircle, μη κερδοσκοπικής εταιρείας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία κέντρων πόρων μάθησης για νέους LGBT+ στις πολιτείες της Αριζόνα, του Αϊντάχο, της Νεβάδας και της Γιούτα.

Ο Ρέινολντς δώρισε το πατρικό του σπίτι στο Λας Βέγκας, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο θα είναι η πρώτη στέγη της Encircle στην πόλη. Επί του παρόντος υπάρχουν τρία σπίτια στη Γιούτα και ένα τέταρτο στη διαδικασία κατασκευής.

«Η Encircle έχει στόχο να φέρει κοντά τους νέους LGBTQ+ και τις οικογένειές τους, συμπεριλαμβάνοντας την κοινότητα και ενισχύοντας τους δεσμούς που μας συνδέουν» ανέφεραν σε δήλωσή τους ο Νταν Ρέινολντς και η σύζυγός του, Έιζα Βόλκμαν

«Το να είμαστε μέλη αυτής της οργάνωσης σημαίνει τόσα για εμάς και ξέρουμε ότι το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο Νταν θα είναι στέγη υποστήριξης και αγάπης για κάθε νέο LGBTQ+ άτομο που περνά το κατώφλι» πρόσθεσαν.

«Για αυτό τον λόγο μίλησα ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Έπαιρνα μηνύματα από παιδιά. Παιδιά που σκέφτονταν την αυτοκτονία, παιδιά που ήταν θύματα εκφοβισμού. Ήθελα να μοιραστώ ένα μέρος της ζωής μου και να συμμετάσχω σε αυτό με τον Νταν και τον Ράιαν και να το μεταφέρουμε σε ένα νέο επίπεδο» είπε ο Τιμ Κουκ αναφερόμενος στη συμμετοχή της Apple στην εκστρατεία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΠΗΓΗ