Ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse μέσα από το φακό της βαφτιστήρας της

cebdcf84cebfcebaceb9cebcceb1cebdcf84ceadcf81 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd amy winehouse cebcceadcf83ceb1 ceb1cf80cf8c cf84cebf cf86ceb1ceba
Amy Winehouse

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα της επετείου των δέκα ετών από το θάνατο της Amy Winehouse.

Στις 23 Ιουλίου το MTV και το Paramount+ θα ξεκινήσουν να προβάλλουν το ντοκιμαντέρ «Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story», το οποίο αφηγείται την ιστορία της τραγουδίστριας μέσα από το φακό της βαφτιστήρας της, Dionne Bromfield, αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του «Billboard».

Το ντοκιμαντέρ για την εμβληματική Amy Winehouse, που πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 23 Ιουλίου σε περίπου 180 χώρες ενώ αργότερα αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμο στο Paramount+ σε Αυστραλία, Καναδά, Λατινική Αμερική και Σκανδιναβία.

«Δεν μπορώ να σας πω τώρα πόσο θεραπευτικό ήταν αυτό το ταξίδι για μένα. Τέλος, μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου γνωρίζοντας ότι έχω ασχοληθεί με συναισθήματα που είχα κρύψει εδώ και χρόνια , λέει η Dionne Bromfield, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

«Ελπίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει την Amy ως κάτι περισσότερο από έναν άνθρωπο που μάχεται με τον εθισμό και θα προβάλλει το εκπληκτικό άτομο που ήταν η νονά μου», συνεχίζει.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την Dionne Bromfield καθώς μιλά για πρώτη φορά για τον αντίκτυπο του θανάτου της Amy Winehouse στη ζωή της.

Το «Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story» θα είναι μια βαθιά προσωπική διαδρομή, όπου η Bromfield θα μοιραστεί τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές από τις περιπέτειες που είχε με τη Winehouse, καθώς και αποκλειστικό αδημοσίευτο αρχειακό υλικό, αποτίνοντας παράλληλα φόρο τιμής στον άθραυστο δεσμό τους.

«Ένα αληθινό ίνδαλμα, η Amy Winehouse είχε καθαρό ταλέντο και μουσική ευφυΐα που ενέπνευσε καλλιτέχνες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Kerry Taylor, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του MTV Entertainment Group.

«Το MTV της έδωσε μια παγκόσμια σκηνή κατά τη διάρκεια της καριέρας της και έχω την τιμή να συνεργαστώ με την Dionne για να μοιραστούμε την οδυνηρή ιστορία της και να τονίσουμε την απίστευτη ζωή, την κληρονομιά της Amy και τον διαρκή αντίκτυπό της στη μουσική κουλτούρα», πρόσθεσε.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ «Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story» επιμελήθηκε ο Andy Mundy-Castle της Doc Hearts.

ΠΗΓΗ