«Ντου» οπαδών του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη – Ήθελαν να απλώσουν πανό στον Ιερό Βράχο

cebdcf84cebfcf85 cebfcf80ceb1ceb4cf8ecebd cf84cebfcf85 cebfcebbcf85cebccf80ceb9ceb1cebacebfcf8d cf83cf84ceb7cebd ceb1cebacf81
facebookopadoi olympiakou

Πάνω από 500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Ακρόπολη το απόγευμα της Τετάρτης (12.05) απαιτώντας να αναρτήσουν πανό όπως είχε συμβεί με οπαδούς του Παναθηναϊκού το 2016.

Ένταση το απόγευμα της Τετάρτης (12.05) στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο σημείο και θέλησαν να αναρτήσουν πανό της ομάδας τους. Μάλιστα, στις προσπάθειες των φυλάκων να τους αποτρέψουν, απαντούσαν πως ήθελαν να κάνουν το ίδιο που είχε συμβεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού το 2016 όταν κι εκείνοι είχαν βρεθεί στον Ιερό Βράχο και είχαν αναρτήσει σχετικά πανό, καθώς οι «πράσινοι» είναι και η κατ’ εξοχήν ομάδα της Αθήνας.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν για τον αγώνα των play off με τον ΠΑΟΚ όπου θα γίνει και η φιέστα – με εικονική κερκίδα λόγω πανδημίας – για το 46ο πρωτάθλημα της ομάδας, στην Ακρόπολη διαδραματίστηκε το εν λόγω περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί πως και έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υπήρξε μεγάλος συνωστισμός φίλων του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρέθηκαν εκεί πάνω από 1.000 άτομα.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *