Ξεσπά Ελληνίδα γυμνάστρια: «Δεν θα πεθάνουμε από κορωνοϊό αλλά από πείνα»

cebeceb5cf83cf80ceac ceb5cebbcebbceb7cebdceafceb4ceb1 ceb3cf85cebccebdceaccf83cf84cf81ceb9ceb1 ceb4ceb5cebd ceb8ceb1 cf80ceb5ceb8

Screenshot 2 16

Screenshot 2 16

Ξεσπά Ελληνίδα γυμνάστρια: «Δεν θα πεθάνουμε από κορωνοϊό αλλά από πείνα»

«Για ποια αξιοκρατία μιλάμε; Γιατί δεν βοηθάτε τα παιδιά; Τα παιδιά της Ελλάδας;»

Με μια ανάρτηση – καταπέλτη στη σελίδα του γυμναστηρίου της «Weight Fight by Christina», η δασκάλα και γυμνάστρια Χριστίνα Ματθαίου ξεσπά για την αδιαφορία της κυβέρνησης στον κλάδο του αθλητισμού.

Η γυμνάστρια παραθέτει στην κάμερα τους λογαριασμούς του κτιρίου όπου στεγάζεται το γυμναστήριο της, το οποίο παραμένει εδώ και μήνες κλειστό, με τα έξοδα ωστόσο να «τρέχουν».

«Πεινάμε κύριοι στα γυμναστήρια»

Η Χριστίνα Ματθαίου κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για τις επιστρεπτέες προκαταβολές που είναι στην ουσία δάνεια: «Τι λέτε κύριοι; Τι είναι τα γυμναστήρια; Τα έχετε ξεχασμένα εντελώς; Που είναι ο αρμόδιος υπουργός; Δεν μας δίνετε κανένα περιθώριο δουλειάς! Γιατί δεν μας βοηθάτε; Σε όλα τα ευρωπαικά κράτη δίνουν το 75 %! Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα βγαίνει ο κόσμος και μιλάει, όταν ο κόσμος πεινάει; πεινάμε κύριοι στα γυμναστήρια! Υπάρχει κάποιος να μας ακούσει; Πάει ένας δάσκαλος γυμναστής σε ένα γυμναστήριο σαν το κρυφό σχολειό να πληρωθεί 50 ευρώ το μήνα στα κρυφά για να ζήσει το παιδί του, να του πάει γάλα και ψωμί και τον γράφετε! Και δεν γράφετε τα σουπερ μάρκετ, τα μετρό, τα λεωφορεία που γίνεται της μουρλής! Για ποια αξιοκρατία μιλάμε; Γιατί δεν βοηθάτε τα παιδιά; Τα παιδιά της Ελλάδας;» αναρωτιέται απηυδυσμένη κ. Ματθαίου.

Πηγή : newsbreak.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *