Οι καθρέφτες είναι ό,τι πιο μοντέρνο στη διακόσμηση σπιτιού

Πάρε ιδέες! ΠΗΓΗ…

cebfceb9 cebaceb1ceb8cf81ceadcf86cf84ceb5cf82 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf8ccf84ceb9 cf80ceb9cebf cebccebfcebdcf84ceadcf81cebdcebf cf83cf84
facebookfringemirrors5

Πάρε ιδέες!

Η εποχή μας αλλάζει και μαζί της φέρνει κάθε τι που αξίζει να εναρμονίζεται σ΄έναν κόσμο, έτσι όπως επαναπροσδιορίζεται. Η πανδημία -το έχω πεί πολλές φορές αλλά θα το ξανατονίσω- έχει δημιουργήσει νέους κανόνες στην καθημερινότητά μας, που καλούμαστε -θέλοντας και μη- να τους ακολουθήσουμε.

Δεν είναι όλα όμως άσπρο ή μαύρο, όχι! Δε θέλουμε να τα βλέπουμε όλα κάτω από το πρίσμα ενός τρομαγμένου όντος που ζει και αναπνέει βλεποντας γύρω του μόνο φαντάσματα. Θέλουμε να εναρμονιζόμαστε -σαν χαμαιλέοντες- στο περιβάλλον μας και να αδράττουμε την ευκαιρία για άλλη μια συναρπαστική περιπέτεια.

Ναι, γιατί κάθε περιπέτεια σε φέρνει πιο κοντά στα συναισθήματα, τις αξίες και τις αντοχές σου. Γιατί ξυπνά το αληθινό, το πρωτότυπο, το ουσιαστικό και σε κάνει να εκτιμάς όλα όσα έχουν σημασία. Έτσι συμβαίνει και στη διακόσμηση. Και το trend για το οποίο θα σου μιλήσω σήμερα διέπεται από αυτή την ουσιαστική σημασία: της μοναδικότητας, της ουσίας.

Το νέο trend στη διακόσμηση του σπιτιού μας ακούει στο όνομα «Fringed mirrors». Μιλάμε για καθρέφτες γύρω από τους οποίους κρέμονται κρόσσια, φτερά, κλωστές, κορδέλες και σπάγκοι. Πρόκειται για μια εικαστική παρέμβαση που ξυπνά το δημιουργικό μας ταλέντο καθώς αυτή η τεχνική αποτελεί μια κατεξοχήν diy τεχνική, που μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις στον ήδη αγαπημένο σου καθρέφτη.

Μοιάζει με bohemian τέχνη, μας ταξιδεύει σε αρχαίους πολιτισμούς, σε παραμύθια αλλά και σε country side αισθητική. Είναι όλα αυτά μαζί και πολλά περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

ΠΗΓΗ