Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο «Σπίτι Με Το Mega» με εκλεκτούς καλεσμένους

cebfceb9 cebcceb5cebbceb9sses ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86cebfcf85cebd cf83cf84cebf cf83cf80ceafcf84ceb9 cebcceb5 cf84cebf mega
spiti me to mega 13022021 1 1 scaled 1

Οι ΜΕΛΙSSES ετοίμασαν μια βραδιά με σπουδαίες καλλιτεχνικές συμπράξεις.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21:00 οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο «Σπίτι Με Το Mega».

Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Mega.

Οι ΜΕΛΙSSES ανεβαίνουν στη σκηνή και τα δίνουν όλα.

Ερμηνεύουν τα απόλυτα hits που έχουμε όλοι αγαπήσει από τη «Μισή Καρδιά», το «Γιατί» και το «Viktoria» μέχρι το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και το «Κράτα Τα Μάτια Σου Κλειστά».

Το ελληνικό pop συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και πετάει από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο με σπουδαίες καλλιτεχνικές συμπράξεις.

Μαζί τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, η ξεχωριστή Μαντώ με την κρυστάλλινη φωνή της, η ανατρεπτική Τάμτα, ο γνωστός ράπερ Toquel και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Σε guest εμφάνιση το ηπειρωτικό συγκρότημα Κομπανία Βέρδη, που μας ταξιδεύει στους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Στη μουσική παρέα συμμετέχει και η Ιουλία Καλλιμάνη.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ.

Οι ΜΕΛΙSSES παρουσιάζουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στο Mega το music video, που μάλιστα σκηνοθέτησαν οι ίδιοι, για το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Πού ‘Ναι Η Αγάπη». Μια δυνατή, ερωτική μπαλάντα που θα αγγίξει σίγουρα την καρδιά μας.

Φωτογραφίες

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη
Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης
Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

ΠΗΓΗ