Οι Παραολυμπιονίκες επέστρεψαν στην Ελλάδα με 9 μετάλλια, αλλά όλοι υποδέχτηκαν τους παίκτες του Survivor

cebfceb9 cf80ceb1cf81ceb1cebfcebbcf85cebccf80ceb9cebfcebdceafcebaceb5cf82 ceb5cf80ceadcf83cf84cf81ceb5cf88ceb1cebd cf83cf84ceb7cebd

safe image 629

safe image 629

Οι Παραολυμπιονίκες επέστρεψαν στην Ελλάδα με 9 μετάλλια, αλλά όλοι υποδέχτηκαν τους παίκτες του Survivor

Μια μεγάλη διάκριση πέτυχε πριν από λίγες μέρες ο Παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ.

Ωστόσο όπως φαίνεται μερικοί προτίμησαν να δηλώσουν τον ενθουσιασμό τους όχι στο επίτευγμα ενός πραγματικού Survivor, αλλά σε άτομα που προέρχονται από ριάλιτι και πιστεύουν πως έχουν κατορθώσει το απίστευτο, χωρίς στην ουσία να έχουν ιδέα τι θα πει να παλεύεις για όλη σου τη ζωή, ώστε να κάνεις την αδυναμία σου… την απόλυτη δύναμή σου.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τσαπατάκης, τερμάτισε τρίτος στα 100μ. πρόσθιο SB4 παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα με επίδοση 1:52.00.

Συνολικά, η Ελλάδα κατέκτησε την 10η θέση στον πίνακα των μεταλλίων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που φιλοξενήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο απολογισμός ήταν εννέα μετάλλια και συγκεκριμένα τέσσερα χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (3) και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο κατέκτησε ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, ένα ασημένιο ο Γιάννης Κωστάκης, και οι Αντώνης Τσαπατάκης και Παναγιώτης Χριστάκης κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *