Οι πιο όμορφες δίδυμες του κόσμου έγιναν 11 ετών, μοιάζουν σαν άγγελοι και έσωσαν τη ζωή του πατέρα τους

cebfceb9 cf80ceb9cebf cf8ccebccebfcf81cf86ceb5cf82 ceb4ceafceb4cf85cebcceb5cf82 cf84cebfcf85 cebacf8ccf83cebccebfcf85 ceadceb3ceb9cebd

20220501 626eda4c40a97

Οι πιο όμορφες δίδυμες του κόσμου έγιναν 11 ετών, μοιάζουν σαν άγγελοι και έσωσαν τη ζωή του πατέρα τους

Οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο, η Έιβα και η Λέια Κλέμεντς, μεγάλωσαν και πλέον είναι 11 ετών, ενώ διατηρούν δικό τους λογαριασμό στο Instagram, με περισσότερους από 1.800.000 ακόλουθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα δύο κορίτσια έχουν κάνει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα, συνεργάζονται, με τεραστία brands, όπως Nike, Disney, Mattel και Target.

Η πρώτη επαφή με το μόντελινγκ για τις ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο

Η μητέρα τους πήρε την πρωτοβουλία και τις έφερε για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του μόντελινγκ και τα social media, σε ηλικία επτά χρονών, με αποτέλεσμα να δεχθεί κριτικές ότι τους στερεί ένα μέρος της παιδικής ηλικίας τους, με την ίδια να απαντά ότι τα χρήματα που κερδίζουν προορίζονται για να εξασφαλίσουν στα κορίτσια ένα καλύτερο μέλλον.

Οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο έχουν αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ωριμότητας σε δύο μεγάλες περιπέτειες υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όταν ο πατέρας τους, Κέβιν, διαγνώστηκε με λευχαιμία και λέμφωμα, ανέλαβαν την αποστολή, μέσω του Instagram, να τον βοηθήσουν να βρει έναν συμβατό δότη μυελού των οστών.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε τεράστια, αν και τελικά δότης έγινε ο ίδιος ο θείος των κοριτσιών. Μετά τη μεταμόσχευση, ο πατέρας τους έχει μπει σε διαδικασία ανάρρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο αγώνας ευαισθητοποίησης των κοριτσιών δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ο ξάδερφός τους διαγνώστηκε, σε ηλικία μόλις 10 μηνών, με νωτιαία μυϊκή ατροφία, ξεκίνησαν αφενός μια καμπάνια ευαισθητοποίησης, ώστε τα νεογέννητα μωρά να υποβάλλονται στις σχετικές εξετάσεις και αφετέρου μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση της έρευνας, ώστε να αναπτυχθεί η πλέον αποτελεσματική θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή, οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο συνεργάζονται με την εταιρεία βερνικιών Nail and Bone, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην υποστήριξη των ασθενών και των γιατρών, που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη σοβαρή, εκφυλιστική ασθένεια, που πλήττει πολύ μικρά παιδιά.

Οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο μεγάλωσαν

20220501 626eda4c668f6

20220501 626eda4c79d37

Πηγή : newsitamea.gr

ΠΗΓΗ