Οι τοπ σειρές και ταινίες για να δεις με το αγόρι σου τον Αύγουστο

cebfceb9 cf84cebfcf80 cf83ceb5ceb9cf81ceadcf82 cebaceb1ceb9 cf84ceb1ceb9cebdceafceb5cf82 ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cebc
qw485

Τώρα με τον καύσωνα φαντάζει ιδανική λύση!

Είναι ο μήνας των διακοπών, της ξεκούρασης, της θάλασσας και γενικά όλων δραστηριοτήτων και πραγμάτων που δεν μπορούμε να κάνουμε όλη την υπόλοιπη χρονιά. Δυστυχώς δεν είναι ολόκληρος ο Αύγουστος ξέγνοιαστος μήνας (οκ είσαι μαθητής, φοιτητής κλπ σε ζηλεύουμε), αλλά δεν είναι και εντελώς παραγωγικός. Οι μισοί μετράμε μέρες μέχρι να αρχίσει η άδεια και οι άλλοι μισοί είναι σε φάση προσαρμογής από τις διακοπές με άμμο στα μαλλιά ακόμα. 

Ευτυχώς για όλους εμάς, οι υπηρεσίες streaming έχουν φροντίσει πριν πάνε διακοπές να έχουμε κάτι να δούμε όσο έχουμε αγκαλιά το κλιματιστικό. Εκτός από καινούργιες σειρές, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε παλιότερες ταινίες οι οποίες βρήκαν μια θέση στο ρόστερ και ζουν μια δεύτερη νεότητα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο feel good από την ανάκληση μνημών από τα χρόνια της αθωότητας που μπορεί να πυροδοτήσει η επαναπροβολή μιας ταινίας που θυμόμαστε ότι μας άρεσε, αλλά δεν θυμόμαστε ακριβώς την πλοκή της. 

Ειδικά για σένα και το αγόρι σου, αυτές οι σειρές και οι ταινίες θα σας κρατήσουν παρέα στον καύσωνα!

ΠΗΓΗ