Οι τραγικές εικόνες εγκατάλειψης δύο μικρών παιδιών που είχε κλειδώσει στο σπίτι η μητέρα τους

cebfceb9 cf84cf81ceb1ceb3ceb9cebaceadcf82 ceb5ceb9cebacf8ccebdceb5cf82 ceb5ceb3cebaceb1cf84ceaccebbceb5ceb9cf88ceb7cf82 ceb4cf8dcebf

Γυμνά βρήκε η αστυνομία δύο μικρά παιδιά σε ένα σπίτι στο Οχάιο των ΗΠΑ, με τις συνθήκες του εγκλεισμού τους να χαρακτηρίζονται στην αστυνομική έκθεση ως «αξιοθρήνητες».

Η μητέρα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για το κλείδωμα των παιδιών μέσα στο διαμέρισμα, όπου παρέμεναν χωρίς φαγητό και νερό.

Η αστυνομία της κομητείας έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από την έφοδο, όταν οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν από τη σκάλα που έστησε η πυροσβεστική υπηρεσία για να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν τα δύο αγόρια, ηλικίας 2 και 3 ετών.

«Είναι το χειρότερο σπίτι που έχω δει ποτέ, εκατοντάδες μύγες υπήρχαν μέσα», δήλωσε ο αστυνομικός Derrick Piatt.

Το ένα παιδί στεκόταν στο παράθυρο και ήταν εντελώς γυμνό. Το δεύτερο φορούσε μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, που το είδαν να στέκεται στο παράθυρο του δευτέρου ορόφου και να πετά ρούχα στο έδαφος.

Οι πόρτες του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένες και τα χερούλια ασφαλισμένα με καλώδιο. Στην κατοχή της 27χρονης μητέρας Marcisha Ortiz βρέθηκαν ναρκωτικά.

«Δεν μας έδωσε κανέναν λόγο. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί, μας κοίταξε απλώς και δήλωσε πως δεν ξέρει», είπε ο Piatt. Τα παιδιά βρίσκονται πια στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *