Οι τρυφερές ευχές της Αντελίνας Βαρθακούρη στον σύζυγό της Χάρη

cebfceb9 cf84cf81cf85cf86ceb5cf81ceadcf82 ceb5cf85cf87ceadcf82 cf84ceb7cf82 ceb1cebdcf84ceb5cebbceafcebdceb1cf82 ceb2ceb1cf81ceb8ceb1
adelina

«Χρόνια πολλά αγάπη μας. Γερός, τυχερός και πολύ ευτυχισμένος. Να σε χαιρόμαστε. Σε αγαπάμε απέραντα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου».

adelina varthakouri

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους και τον γάμο «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, για τη ζήλια, τους συζυγικούς καυγάδες, αλλά και την έννοια της συντροφικότητας και της βαθιάς αγάπης που έχουν οι δύο τους.

«Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Με τον Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια.

xaris1

Στο Globetrotters, απενοχοποίησα τον συζυγικό καυγά. Μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά μετά είμαστε ένα. Εισπράττω την αγάπη βγαίνοντας έξω από τις γυναίκες που μου λένε καλά κάνεις “πάτα τον κάτω” μου λένε. Είμαι πολύ ζηλιάρα. Αλλά δεν θα ήμουν με το Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδισμα. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σε σχέση με την απιστία. Είμαστε άνθρωποι. Με ενοχλεί η λέξη απάτη… Απάτη μπορεί να είναι να πω κάτι σε κάποια άλλη αυτό που το λέω μόνο σε σένα. Αυτό είναι μεγαλύτερη απάτη από μια βραδιά απερισκεψίας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πάει ο φάκελος

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού

ΠΗΓΗ