Οι Φύλακες του Γαλαξία αποκτούν το δικό τους παιχνίδι από τις Eidos και Square Enix

Τους Φύλακες του Γαλαξία τους έχουμε λατρέψει σε κάθε μορφή τους, στα κόμικς, στα καρτούν, στις ταινίες, και τώρα ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και σε interactive μορφή. Η Square Enix, που μας είχε δώσει το Avengers πέρυσι, σε συνεργασία με την Crystal Dynamics, αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με την Eidos, […]

The post Οι Φύλακες του Γαλαξία αποκτούν το δικό τους παιχνίδι από τις Eidos και Square Enix appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cebfceb9 cf86cf8dcebbceb1cebaceb5cf82 cf84cebfcf85 ceb3ceb1cebbceb1cebeceafceb1 ceb1cf80cebfcebacf84cebfcf8dcebd cf84cebf ceb4ceb9ceba
guardians

Τους Φύλακες του Γαλαξία τους έχουμε λατρέψει σε κάθε μορφή τους, στα κόμικς, στα καρτούν, στις ταινίες, και τώρα ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και σε interactive μορφή. Η Square Enix, που μας είχε δώσει το Avengers πέρυσι, σε συνεργασία με την Crystal Dynamics, αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με την Eidos, και φέρνει την «τρελοπαρέα» της Marvel σε έναν τίτλο… όλο δικό τους. Όπως το Avengers, έτσι και το Guardians of the Galaxy δεν βασίζει τους χαρακτήρες στις ταινίες του MCU αλλά στις περιγραφές των comics.

[embedded content]

Στο παιχνίδι χειριζόμαστε τον Star Lord αλλά έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε εντολές και στους υπόλοιπους Φύλακες ώστε να μας βοηθούν στη μάχη, ο καθένας με το δικό του στυλ και ικανότητες. Σημαντική είναι μία ανακοίνωση από τους developers, ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να έχει microtransactions, αλλά ούτε καν DLC, με σκοπό ο παίκτης να έχει την πλήρη εμπειρία, με όσα πληρώσει εξ αρχής. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *