Οι AREA21 των Martin Garrix και Maejor προσγειώνονται στην Ευρώπη με το «Mona Liza»

cebfceb9 area21 cf84cf89cebd martin garrix cebaceb1ceb9 maejor cf80cf81cebfcf83ceb3ceb5ceb9cf8ecebdcebfcebdcf84ceb1ceb9 cf83cf84ceb7cebd ceb5
area21 mona lisa 15243732

Μετά τις περιπέτειες τους στο Λας Βέγκας οι AREA21 επισκέπτονται το Παρίσι.

Οι AREA21 συνεχίζουν το ταξίδι τους και προσγειώνονται στην Ευρώπη.

Το «Mona Liza» είναι το νεότερο single και music video που κυκλοφορούν οι AREA21, όπως ονομάζεται το δίδυμο που έχουν δημιουργήσει ο Martin Garrix και ο Maejor και απεικονίζεται μέσα από τα μάτια των εξωγήινων «M&M».

Η μουσική των AREA21 ακολουθεί την ιστορία δύο εξωγήινων ταξιδιωτών που ενώ ταξιδεύουν σε όλο το σύμπαν για να διαδώσουν μηνύματα ενότητας και θετικής ενέργειας, συντρίβονται κατά λάθος στη Γη.

Μετά τις περιπέτειες τους στο Λας Βέγκας, το music video για το «Mona Liza», που δημιουργήθηκε από το βραβευμένο στούντιο κινουμένων σχεδίων «Titmouse», προσκαλεί το θεατή σε ένα ταξίδι με τους δύο εξωγήινους στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

Αιωρούμενοι στο διάστημα, παρακολουθούμε τον κόσμο από τη δική τους οπτική γωνία καθώς κοιτάζουν τα φώτα των πόλεων που αναβοσβήνουν στη Γη.

Στους στίχος του τραγουδιού «Mona Liza», οι δύο εξωγήινοι ταξιδιώτες παραθέτουν όλα τα πράγματα που θέλουν, με πολλές περιπτώσεις να γίνονται πράξη κατά τη διάρκεια του music video.

Μετά την παρουσίαση των singles «La La La» και «Pogo», που μετρούν ήδη πάνω από 12 εκατομμύρια streams, οι AREA21 βάζουν τις μηχανές σε πλήρη ισχύ για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ